Systemair

SystemairCAD

Produktvalsprogram för luftbehandlingsaggregat Geniox, DV, DVCompact och TIME

Systemairs produktvalsprogram för luftbehandlingsaggregaten Geniox, DV, TIME och DVCompact*. Läs mer detaljer i release notes.

*Topvex har numera eget produktvalsprogram som du finner > här

» Ladda hem SystemairCAD här (Filstorlek 218 Mb)

Plug-in till MagiCAD

Till SystemairCAD finns gratis-plug-ins till MagiCAD som gör det enkelt att ansluta aggregatet till kanalsystemet på ritningen.

https://delivery.progman.fi/Delivery/Download/SearchProducts?searchStr=Systemair&productClass=Plugin

Det kräver att SystemairCAD installeras först.

Import av 3D-modeller till AutoDesk Revit

SystemairCAD kan exportera en DMR-fil av en 3D CAD-modell.
En liten plug-in måste installeras för att importera 3D-modellen till Autodesk Revit.
Plug-in och instruktioner för installation kan laddas ned via följande länk:

https://delivery.progman.fi/Delivery/Download/SearchProducts?searchStr=Systemair.

Syftet med kopplingen är att med SystemairCAD kunna lägga till Systemair luftbehandlingsaggregat till MagiCAD för Revit.

Följ oss i våra sociala kanaler
Feedback