Prezentace společnosti Systemair na veletrhu Aquatherm Praha 2016

Společnost Systemair bude pro letošní rok aktivním účastníkem doprovodného programu mezinárodního veletrhu Aquatherm Praha 2016

21. ročník mezinárodního veletrhu Aquatherm Praha se koná ve dnech 1.-4.března 2016 na výstavišti PVA EXPO Praha, Beranových 667, Praha 9 - Letňany. Společnost Systemair v letošním roce stane aktivním účastníkem doprovodného programu tohoto oblíbeného veletrhu a to prezentací problematiky rezidenčního větrání a ekodesignu v úterním přednáškovém bloku pořádaném sekcí Klimatizace a větrání Společnosti pro techniku prostředí.

Přesný název prezentace společnosti Systemair je "Mýty a fakta energetických štítků u rezidenčních jednotek, sortiment pro rezidenční větrání". Prezentace naší společnosti proběhne v bloku Rezidenční větrání, který se koná v úterý 1.3.2016 od 11.45 do 12.45. Zároveň bychom Vám chtěli na Aquathermu představit náš nový katalog Rezidenční systémy větrání. Katalog byl vytvořen jako pomůcka pro jednoduchý a rychlý výběr vzduchotechnického systému rezidenčních budov, včetně doporučení jednotlivých komponent nezbytných pro správné fungování celého systému rezidenčního větrání.

Katalog v elektronické podobě si můžete prohlédnout již nyní:

Rezidencni_systemy_CZ

Srdečně vás tímto zveme na naši prezentaci. Těšíme se na setkání s Vámi.

Společnost Systemair