Systemair

E-tool för konfigurering av styrenheter

E-tool är PC-mjukvaran för konfiguration och underhåll av styrenheter till utvalda serier luftbehandlingsaggregat.

Det Windowsbaserade PC-programmet är ett konfigurationsverktyg för Corrigoregulatorer som finns i våra luftbehandlingsaggregat i serierna Topvex, DV och DVCompact med fabrikslevererat styr. Med E tool© får användaren en översikt av Corrigo E-inställningarna. När E tool© används så kan alla inställningar göras på datorn och sedan laddas in i kontrollpanelen. Det finns ingen gräns på hur många inställningar som kan sparas i programmet.

Klicka på länken nedan för att ladda ner programmet.

E-tool©

Följ oss i våra sociala kanaler
Feedback