Systemair Media Center

Altijd de meest actuele Systemair brochures en leaflets beschikbaar op uw mobiele apparaat!

Met het Systemair Media Center beschikt u altijd over de brochures, handleidingen en video's van Systemair op uw smartphone of tablet. Ongeacht plaats en tijd heeft u dus toegang tot de nieuwste versies. Afhankelijk van uw instellingen wordt nieuwe inhoud onmiddelijk weergegegeven. Handig: eenmaal gedownload zijn de documenten ook offline beschikbaar, zonder actieve netwerkverbinding.

Of u nu ter plaatse bent, op kantoor of op klantbezoek, h Media Center biedt u waardevolle service. Het realistische bladersysteem is zo prettig alsof u door een echte catalogus bladert.

Met de functie ”Delen" kunt u geselecteerde pagina's direct per e-mail versturen – bijvoorbeeld naar uw collega's of klanten.

• Online en offline te gebruiken
  • Update functie
  • Page-turning effect
  • Delen functie, e-mail bijvoorbeeld enkele pagina's of documenten
  • Inhoudsopgave met directe toegang
  • In- en uitzoomen
  • Plaats een bladwijzer of een notitie
  • Zoekfunctie
  • Link naar online catalogus

Het Systemair Media Center is beschikbaar voor Windows, iOS en Android.

Downloads