E-tool

De software voor het configureren en onderhouden van besturings units van luchtbehandelingsunits.

De Windows applicatie E-tool© is het gereedschap om de besturings units te configureren voor onze luchtbehandelingunits Topvex, DV en DVCompact. Met E-tool© krijgt de gebruiker een overzicht van de Corrigo instellingen. Met behulp van E-tool© kunnen alle instellingen via de computer ingesteld worden en daarna geuploded naar de besturings unit in de luchtbehandelingsunits. Het aantal instellingen dat opgeslagen kan worden in de software is onbeperkt.

Volg onderstaande linke om de software te downloaden.

E-tool©