SystemairCAD

Systemairs meest recente update van de selectie software voor luchtbehandelingsunits heeft een aantal noviteiten voor DV, Topvex en DVCompact. Lees er over in de release notes.

» Download en installeer SystemairCAD hier (Filesize 132 Mb)

Plug-in voor MagiCAD - Nu ook voor Revit

Import van 3-D modellen naar Autodesk Revit of AutoCAD

Speciaal voor SystemairCAD zijn er plug-ins gemaakt voor de CAD software MagiCAD. Dit maakt het eenvoudig om de luchtbehandelingsunit in de tekening te implementeren.

De import plug-ins samen met de instructie hoe deze te installeren kunnen gedownload worden via de onderstaande link:

Download de plug-in voor AutoCAD of Revit.

Hiervoor dient eerst SystemairCAD geïnstalleerd te zijn.