Modellen voor CAD tekeningen

BIM (Bouw Informatie Modellen) is een intelligent proces gebaseerd op modellen om u inzicht te geven in en te ondersteunen bij het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen en infrastructuur.

Als onderdeel van BIM levert Systemair geometrische en technische gegevens van de producten die bruikbaar zijn in CAD tekeningen.

MagiCAD-gebruikers kunnen onze productdatabase downloaden van www.magicad.com.

Andere CAD-gebruikers kunnen de link hieronder gebruiken (DXF en RFA-bestanden van Systemair producten) om DXF-bestanden of RFA-bestanden te downloaden voor Revit. Deze bestanden kunnen gebruikt worden in de meeste CAD software die op de markt verkrijgbaar is.

CAD tekeningen van luchtbehandelingsunits kunnen geëxporteerd worden vanuit onze SystemairCAD.

DXF en RFA bestanden van onze producten.