Log in

Er is een fout ontstaan terwijl u inlogde. Probeer het later nog eens. ×
Inloggen mislukt

Account aanvragen

Om E-sales te kunnen gebruiken moet u klant van Systemair zijn. Als u al klant bent, kunt u zich eenvoudig registreren en een account aanvragen.

Systemair MEDIA CENTER

Altijd de meest actuele Systemair catalogi en brochures beschikbaar op uw mobiele apparaat!

Met het Systemair Media Center beschikt u altijd over de brochures, handleidingen en video’s van Systemair op uw smartphone of tablet. Ongeacht plaats en tijd heeft u dus toegang tot de nieuwste versies.

Afhankelijk van uw instellingen wordt nieuwe inhoud onmiddellijk weergegeven. Handig: eenmaal gedownload, zijn de documenten ook offline beschikbaar, zonder actieve netwerkverbinding.

Of u nu ter plaatse bent, op kantoor of op klantenbezoek, het Media Center biedt u waardevolle service. Het realistische bladersysteem is zo prettig alsof u door een echte catalogus bladert. Met de functie “Delen” kunt u geselecteerde pagina’s direct per e-mail versturen – bijvoorbeeld naar uw collega’s of klanten.

Andere voordelen zijn:

• Online en offline te gebruiken
  • Update functie
  • Page-turning effect
  • Delen functie, e-mail bijvoorbeeld enkele pagina’s of documenten
  • Inhoudsopgave met directe toegang
  • Inzoomen en uitzoomen
  • Plaats een bladwijzer of een notitie
  • Zoekfunctie
  • Link naar onze online catalogus

Het Systemair Media Center is beschikbaar voor iOS, Android en als desktop versie voor Windows.

U kunt hier direct de App downloaden:

Voor iOS

Voor Android

Voor Windows computers