E-tool voor regelunits

De software voor het configureren en onderhouden van regelunits van luchtbehandelingsunits.

Voor Topvex, DV en DVCompact

De Windows applicatie E-tool© is bedoelt om de regelunits te configureren voor onze Topvex, DV en DVCompact luchtbehandelingsunits. Met de E-tool© krijgt de gebruiker een overzicht van de Corrigo instellingen. Met behulp van E-tool© kunnen alle instellingen via de computer ingesteld en daarna geuploded worden naar de regelunit in de luchtbehandelingsunits. Het aantal instellingen dat kan worden opgeslagen in de software is onbeperkt.