Systemair Configurator voor Axiaalventilatoren - Plug-in

Onze plug-in voor Axiaalventilatoren in Revit, AutoCAD en MagiCAD.

Onze Axiaalventilatoren zijn nu beschikbaar in uw design tool

Download onze axiaalventilatoren en voeg ze in Revit, AutoCAD en MagiCAD in. Met slechts een paar klikken kunt u alle product- en bedieningsgegevens ook in uw ontwerptool gebruiken. U hoeft de software niet eens te verlaten, want toegang is direct mogelijk vanuit Revit en AutoCAD.

De 3D-weergave van alle axiaalventilatoren en bijbehorende accessoires wordt rechtstreeks naar uw ontwerptool overgebracht. Hetzelfde geldt voor belangrijke gegevens zoals volumestroom, drukverlies, geluidsvermogen en stroomverbruik. Als gegevens van reeds toegevoegde producten veranderen, kunnen deze eenvoudig direct in Revit of AutoCAD worden bijgewerkt.

De plug-in is altijd compatibel met de laatste vier Revit-versies, met AutoCAD en met MagiCad. De download is volledig gratis.