Access-regelesysteem voor Geniox en Topvex

Systemair Access is een compleet regelsysteem voor luchtbehandelingsunits die u een gedetailleerd overzicht en volledige controle geeft.

Systemair Access - compleet regelsysteem voor luchtbehandelingsunits

De innovatieve aanpak maakt de geavanceerde technologie van Systemair luchtbehandelingsunits toegankelijk. Access vereenvoudigt de aansluiting, configuratie en bediening van de units en stelt u in staat om de volledige functionaliteit van de units te verkennen en te benutten. Door uw units efficiënt te gebruiken kunt u een optimaal binnenklimaat handhaven en tegelijkertijd de controle krijgen over uw energieverbruik en de bedrijfskosten.

Gebruik de bediening naar uw keuze

U kunt uw units bedienen via het NaviPad regelpaneel (optioneel) of via de Systemair Access Connect app op uw smartphone of tablet.

Gebruiksvriendelijke interface (UI)

Regel uw luhctbehandelingsunits door middel van het intuïtieve, logisch ingedeelde menu, inclusief pictogrammen op het display. Het nieuwe kleurthema met contrasterende kleuren zorgt daarnaast voor meer overzicht.

Modbus en BACnet communicatie

Vereenvoudigde configuratie van de verbinding met BMS/SCADA via Modbus en BACnet communicatie.

Draadloze communicatie

Geïntegreerde WiFi en Bluetooth (BLE) communicatie zorgt voor een gebruiksvriendelijk systeem.

Functies

De vele functies en intuïtieve menu's helpen je het perfecte binnenklimaat te creëren.

Live gegevens en dynamische stroomdiagrammen

Relevante bedrijfsgegevens en stroomdiagrammen zijn eenvoudig beschikbaar in realtime en kunnen met een paar klikken worden gewijzigd.

Planning

Access heeft een intuïtieve grafische userinterface met flexibele planning.

Inzicht in uw energieverbruik

Met de energie-inzicht-functie is het eenvoudiger dan ooit om het energieverbruik voor ventilatoren (SFP-waarde), waterverwarmers en de teruggewonnen energie voor warmtewisselaars te controleren.

Configuratiewizard

Met de gebruiksvriendelijke configuratiewizard kunnen veelgebruikte accessoires en functies van de luchtbehandelingsunit snel en eenvoudig worden geconfigureerd.

Systemair Access met draadloze communicatie

Bedien uw luchtbehandelingsunit(s) met de Systemair Access Connect app op uw smartphone of tablet.

Geïntegreerde Bluetooth Low Energy (BLE) maakt eenvoudige koppeling en authenticatie van het Access-apparaat en de regelsunit mogelijk, terwijl WiFi zorgt voor datacommunicatie. De combinatie van WiFi en BLE zorgt voor een hoge mate van veiligheid met een uitstekende gebruikerservaring.

Download de Access Connect App

• De app biedt dezelfde gebruikerservaring met dezelfde intuïtieve structuur van het menu als de NaviPad.

• De app is ontworpen voor iOS en Android en wordt automatisch geactiveerd via BLE (Bluetooth Low Energy) en WiFi op elk iOS- of Android-apparaat.

• De geïntegreerde Bluetooth-technologie zorgt voor eenvoudige identificatie en koppeling van het apparaat en de regelunit in de luchtbehandelingsunit.

Systemair Connect - Gebruiksvriendelijke cloudservice

Verzamel al uw luchtbehandelingsunits in één gebruiksvriendelijke cloudservice voor een volledig overzicht.

• Houd uw luchtbehandelingsunits in realtime in de gaten

• Wijzig veelgebruikte instelpunten met een paar simpele commando's

• Ontvang alarmmeldingen via e-mail

• Gegevensgeschiedenis vergelijken en analyseren

• Gebruik de service vanaf een pc, tablet of smartphone

Nog geen gebruikersaccount? Neem contact met ons op en wij maken deze voor u aan en helpen u op weg!

Software en hulpmiddelen voor toegang tot Systemair

Gebruik de nieuwste software

Profiteer van de nieuwe en verbeterde functies en prestaties door de nieuwste softwareversie te gebruiken.

U kunt eenvoudig achterhalen welke versie van de Access-software is geïnstalleerd in de luchtbehandelingsunit door op de startpagina van de Access regeling de "i"-knop aan te raken. De EXOReal versie (besturingssysteem) wordt weergegeven onder Configuratie/Systeeminstellingen/Software in de regelaar.

Access Application Tool

Met de Access Application Tool op de pc kunt u eenvoudig upgraden naar de nieuwste software en een back-up maken van configuratiebestanden en/of deze herstellen.

Met één "klik" wordt automatisch een inbedrijfstellingsrecord gegenereerd en de trendlogfunctie biedt gedetailleerde historische gegevens.

De Access Application Tool, inclusief de nieuwste softwareversies en upgrade-instructies, zijn beschikbaar op de Systemair FTP-server*:

Opmerking! Veel webbrowsers hebben geen(?) ondersteuning meer voor FTP. Wij adviseren u om Windows File Explorer te gebruiken door het FTP-adres in de adresbalk te typen:

[ftp://ServicePartners@ftp.systemair.se/Public/Airhandling%20units/Access%20Controls/](file:///C:/Users/d010tolo/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_filelist.xml)

*Neem contact met ons op voor inloggegevens en/of ondersteuning.

Handleiding voor Access Configuratie

De Access Configuratiehandleiding behandelt alle beschikbare functies in Access en beschrijft hoe deze geconfigureerd kunnen worden.

Vind nuttige documentatie voor uw specifieke luchtbehandelingsunit

Voor andere Access-gerelateerde informatie die in een specifieke luchtbehandelingsunit wordt gebruikt, raadpleegt u de productpagina en documentatie van de luchtbehandelingsunit op onze website.

Topvex
Ons brede assortiment compacte en gestandaardiseerde luchtbehandelingsunits voor eenvoudige installatie en snelle levering.
Topvex FCU
Topvex FSU
Geniox
Geniox biedt forse energiebesparing en lage operationele kosten, met een lange levensduur en de minste impact op het milieu.
Geniox