Optimaal binnenklimaat voor residentiële gebouwen

Door vervuilde, oude lucht te vervangen voor frisse, behandelde lucht kunt u het binnenklimaat aanzienlijk verbeteren.

We besteden steeds meer tijd in onze huizen. In feite blijkt uit onderzoek dat maar liefst 50% van onze tijd wordt besteed thuis. Dus de kwaliteit van de lucht die je inademt thuis is heel belangrijk. Door vervuilde, oude lucht af te voeren en deze te vervangen door frisse, verse lucht kunt u uw binnenmilieu enorm verbeteren.

Er lopen verschillende studies die het verband tussen allergieën en luchtkwaliteit (IAQ) onderzoeken. De meeste hiervan wijzen in dezelfde richting: de behoefte aan een hogere toevoer van verse lucht in de huizen. En dan hebben we nog de vraag naar meer energie-efficiëntie en terugwinning van energie. Sinds enkele jaren is het onze strategie om effectieve luchtbehandelingskasten te ontwikkelen voor de terugwinning van energie, waarin efficiënte ventilatoren zijn ingebouwd voor een minimaal energieverbruik. De sleutel tot het creëren van een optimale kwaliteit van de binnenlucht is energie-efficiënte ventilatie met Systemair's producten en oplossingen.

Hier vindt u Systemair producten die goed werken in residentiële installaties. Deze producten zijn op kwaliteit gecontroleerd, uitgeprobeerd en getest. Ze zijn betrouwbaar, zuinig, stil en eenvoudig te bedienen. Ze werken goed samen, en bij een juiste installatie zult u een energie-efficiënte installatie krijgen. Met het juiste ontwerp is een goede binnenluchtkwaliteit gegarandeerd, wat resulteert in meer welzijn.

Neem altijd contact op Systemair voor energie-efficiënte en betrouwbare ventilatie producten voor uw toepassingen.

×
×
×
×
×
×
×