Systemair

E-työkalu on ohjelmisto ilmastointilaitteiden ohjausyksiköiden määrittämiseen ja ylläpitoon

Ilmanvaihtokoneiden ohjausyksiköille, joihin on liitetty säätimiä. E-tool © -työkalun avulla käyttäjä saa yleiskuvan Corrigo-asetuksista. Kun käytetään E-tool © -työkalua, voidaan kaikki asetukset tehdä tietokoneella ja ladata ilmanvaihtokoneen ohjauspaneeliin. Ohjelmistoon voidaan tallentaa rajattomasti asetuksia.

Seuraa alla olevaa linkkiä ladataksesi ohjelmiston.

E-tool©

Follow us on our social channels
Feedback