Systemair Configurator aksiaalipuhaltimien lisäosa

Aksiaalipuhaltimemme ovat nyt saatavilla suunnitteluohjelmassasi.

Lataa ja lisää aksiaalipuhaltimemme Revit-, AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmiin. Vain muutamalla klikkauksella voit käyttää kaikkia tuote- ja toimintatietoja myös suunnitteluohjelmassasi. Sinun ei tarvitse edes poistua ohjelmistosta, koska käyttö on mahdollista suoraan Revitistä ja AutoCADistä.

Kaikkien aksiaalipuhaltimien ja niihin sopivien lisätarvikkeiden 3D-näkymä siirretään suoraan suunnitteluohjelmaan. Sama koskee tärkeitä tietoja, kuten tilavuusvirtaa, painehäviötä, äänitehotasoa ja energiankulutusta. Jos jo lisättyjen tuotteiden tiedot muuttuvat, ne voidaan helposti päivittää suoraan Revit- tai AutoCAD-ohjelmassa.

Lisäosa on aina yhteensopiva neljän viimeisimmän Revit-version, AutoCADin ja MagiCadin kanssa. Lisäosan lataaminen on maksutonta.