Topvex Mechanical Ventilation Room 01 Vraas Sa Or 07

Systemair Configurator Topvex -lisäosa

Systemair Configurator -lisäosa Revit-, AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmiin

Systemair Configurator -lisäosa Revit-, AutoCAD- ja MagiCAD-ohjelmille, joka mahdollistaa Topvex-ilmanvaihtokoneiden helpon konfiguroinnin yhdellä yksinkertaisella työkalulla.

Se on yhteensopiva Revitin kanssa - aina 4 uusinta versiota, AutoCADin kanssa ja lisäksi se on yhteensopiva myös MagiCADin kanssa.

Neljällä yksinkertaisella komennolla voit suunnitella ilmanvaihtokoneen poistumatta edes CAD-ohjelmasta!

Ja tietysti lisäosan käyttö on ilmaista!

Kohokohdat

• Lisäosa on täysin ilmainen​

• Helppo ja nopea Topvex –ilmanvaihtokoneiden valinta​

• Voit tallentaa mitoituksesi

• Tuettu - Revit: aina 4 viimeisintä versiota, AutoCAD ja MagiCAD

• Suora pääsy Revitistä ja AutoCADista täydelliseen BIM-malliin

• Ilmanvaihtokoneen ja valittujen lisävarusteiden 3D-geometria todenmukaisilla ilmanvaihtoliitännöillä

• Vastaavat tiedot - esim. ilmavirta, painehäviö, äänitehotaso, kuvaus, URL-osoite. ​

• Toimintapisteiden validointi MagiCAD-laskelmien jälkeen

• Jo ladattujen tuotteiden yksinkertainen päivitys

Lisää Topvex IV-kone

Voit valita ja konfiguroida valitsemasi Topvex IV-koneen ja siirtää sen suoraan Revitiin tai AutoCADiin, jossa voit sijoittaa sen vapaasti.

Tuo Topvex IV-kone

Sinä tai tekninen myyntimme voivat valita ja konfiguroida Topvex IV-koneen kotisivuillamme. Mitoitustiedosto voidaan viedä Revitiin tai AutoCADiin.

Validoi ja päivitä IV-kone

Voit validoida ja päivittää Topvex IV-koneen sekä siihen valitut lisätarvikkeet.