Shutterstock 524528131

E-tool ohjausyksiköille

Yleiskuva Corrigo -asetuksista Topvex, DV ja DVCompact -ilmanvaihtokoneiden osalta

Windows-sovellus E-tool© on Topvex-, DV- ja DVCompact-ilmanvaihtokoneiden ohjausyksiköiden konfigurointityökalu.

Ilmanvaihtokoneiden ohjausyksiköille, joihin on liitetty säätimiä. E-tool © -työkalun avulla käyttäjä saa yleiskuvan Corrigo-asetuksista. Kun käytetään E-tool © -työkalua, voidaan kaikki asetukset tehdä tietokoneella ja ladata ilmanvaihtokoneen ohjauspaneeliin. Ohjelmistoon voidaan tallentaa rajattomasti asetuksia.