Systemair

Zásady ochrany osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Před použitím této webové stránky ("Stránky") si pečlivě přečtěte zásady ochrany osobních údajů.

Systemair AB; (publikační systém "Systemair") a skupina Systemair bere velmi vážně soukromí uživatelů a zabezpečení vašich osobních údajů. Cílem společnosti Systemair je, aby vaše osobní údaje byly zpracovávány systémem Systemair tak, aby jste si vždy mohli být jisti, že vaše soukromí je respektováno a že věnujeme náležitou pozornost vašim osobním informacím.

Účelem tohoto prohlášení je stanovit zásady, podle kterých Systemair využívá osobní informace, které o vás získává. Přístupem na stránky souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud s nimi nesouhlasíte, neměli byste stránky používat.

Společnost Systemair bude dodržovat národní zákony na ochranu osobních údajů, které upravují shromažďování a používání osobních údajů, jako je švédský zákon o ochraně osobních údajů (Personuppgiftslagen 1998: 204), který se vztahuje na činnosti společnosti Systemair. Podle zákona o osobních údajích v České republice máte právo na přístup a opravu ve vztahu k vašim osobním údajům. Společnost Systemair bude dodržovat tato práva tak, aby splnily zákonné povinnosti společnosti Systemair.

Systemair shromažďuje osobní údaje, jako je jméno, příjmení, e-mailová adresa, země pobytu a další informace, které uživatelé tohoto webu dobrovolně předkládají. Osobní údaje, které poskytnete, budou zpracovány za účelem poskytování informací a služeb, které požadujete, jakož i pro účely marketingu, prodeje a vývoje produktů. Společnost Systemair může poskytovat osobní údaje třetím stranám, které se nacházejí uvnitř i mimo Evropskou unii, jako je například distributor našich produktů, aby mohli zpracovávat vaše objednávky a plňovat vaše požadavky.

Cookies
Když si prohlížíte některou z našich webových stránek, můžeme v počítači uložit některé informace. Tyto informace budou mít formu "cookie" a pomohou vám lépe sloužit. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které webové stránky přenášejí do vašeho prohlížeče a které pak mohou ukládat soubory cookie na pevný disk. Veškeré informace shromážděné použitím souborů cookie jsou sestaveny na agregovaném anonymním základě. Soubory cookie nemohou obsahovat viry ani škodlivé programové kódy a nevyžadují na vašem pevném disku velký prostor. Mohou být také smazány.

Tyto informace nám umožňují měřit činnost webu a přizpůsobit informace tak, aby vyhovovaly vašim individuálním preferencím. Cílem je ušetřit čas a učinit vaši návštěvu smysluplnější. Ukázat, jak a kdy naši návštěvníci využívají webové stránky. Tyto informace nám pomáhají neustále zlepšovat naše webové stránky.

Pokud si nepřejete přijímat soubory cookie nebo chcete být upozorněni při jejich umístění, můžete nastavit váš webový prohlížeč tak, abyste tak učinili. V prohlížeči Chrome naleznete tato nastavení v části Nastavení / Pokročilé nastavení / Ochrana osobních údajů. V prohlížeči Internet Explorer v části Nastavení / Možnosti Internetu / Ochrana osobních údajů.

Společnost Systemair nepřebírá žádnou odpovědnost za postupy týkající se ochrany osobních údajů nebo za obsah externích webových stránek, ke kterým web obsahuje odkazy.

Společnost Systemair může kdykoli revidovat podmínky těchto zásad ochrany osobních údajů aktualizací.

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů společností Systemair, můžete nás kontaktovat:  
Systemair a.s.
Sídlo: Oderská 333/5, Praha 9
Hlavní kancelář: Hlavní 826, Hovorčovice
www.systemair.cz
IČ: 25640909 DIČ: CZ25640909
E-mail: central@systemair.cz

Právní upozornění

Před použitím této webové stránky ("Stránky") si pečlivě přečtěte toto právní upozornění.

Materiál obsažený na Stránce poskytuje společnost Systemair a.s.; ("Systemair") a Systemair Group jako službu pro své zákazníky a mohou být použity pouze pro informační účely.

Přístupem na stránky souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud s nimi nesouhlasíte, nesmíte stránky používat.

Informace o autorských právech

Obsah stránek je autorským právem 2017 Systemair AB nebo její dceřiné společnosti. Všechna práva vyhrazena.

Informace na těchto stránkách, který zahrnuje, ale není omezen pouze na text, grafiku, obrázky, zvukové klipy a software je majetkem společnosti Systemair a je chráněn švédskými a mezinárodními zákony o autorských právech. Neoprávněné použití nebo distribuce jakéhokoli materiálu na webu může porušovat autorská práva, ochranné známky a další zákony a podléhá občanským i trestním sankcím.

Pokud není uvedeno jinak, obsah webových stránek nebo jeho části nesmí být reprodukovány, duplikovány, kopírovány, přenášeny, distribuovány, uchovávány či jinak využívány pro jakékoliv komerční využití bez předchozího písemného souhlasu ze strany Systemair. Změny obsahu stránek jsou výslovně zakázány.

Souhlasíte s tím, abyste zabránili neoprávněnému kopírování materiálů a zajistili, aby všichni zaměstnanci vaší organizace případně dodržovali tato omezení.

Stránky mohou obsahovat obrázky, které jsou předmětem autorských práv jejich poskytovatelů.

Informace o ochranných známkách

Není-li uvedeno jinak, všechny ochranné známky, obchodní značky, firemní loga a emblémy zobrazované na těchto stránkách jsou majetkem společnosti Systemair, jejích dceřiných společností či poskytovatelů licencí nebo joint venture partnery.

Ochranné známky společnosti Systemair, obchodní značky, firemní loga a emblémy společnosti Systemair nesmějí být bez předchozího písemného povolení společnosti Systemair žádným způsobem použity.

INFORMACE NA STRÁNCE JSOU POSKYTOVÁNY "TAK, JAK JSOU", BEZ JAKÉKOLIV VÝSLOVNÉ NEBO PŘEDPOKLÁDANÉ ZÁRUKY JAKÉHOKOLIV DRUHU. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEBUDE SYSTEMAIR být žádným STRANĚ za jakékoliv přímé, nepřímé, zvláštní nebo jiné následné škody v případě používání těchto stránek, nebo na jiném WEBOVÝCH STRÁNEK, VČETNĚ, BEZ OMEZENÍ, ZTRÁTY zisku, přerušení podnikání, ztráty programů NEBO JINÝCH ÚDAJŮ O VÁŠU SYSTÉMU MANIPULACE NEBO JINAK, VYPLÝVAJÍCÍ Z POUŽITÍ NEBO NEMOŽNOSTI POUŽÍVAT INFORMACE.

 

Sledujte nás na sociálních sítích
Feedback