Velká objednávka na speciální nerezové VZT jednotky

Systemair získal veľkou objednávku na dodávku speciálních VZT jednotek pro velké výletní zaoceánské lodě.

Společnost Holland Heating patřící do skupiny Systemair získala objednávku na vzduchotechnické jednotky pro dvě obrovské zaoceánské lodě v hodnotě 5.5 mil EUR.
Nové lodě budou postaveny ve firmě Meyer Werft v Papenburgu v Německu a budou s kapacitou 4.200 pasažérů pro každou loď největší v Norwegian Cruise Line Ships. Dodávky lodí jsou naplánované na říjen 2015 a jaro 2017. Holland Heating postupně dodá 85 větracích jednotek z nerezové oceli se speciálními komponentami a vestavěnou regulací.

"Jsme hrdí, že jsme byli vybraní jako dodavatel jednotek pro tyto prestižní lodě", řekl Jos van Dongen, ředitel společnosti Holland Heating.

"Holland Heating má více než 15-leté zkušenosti ve vývoji a výrobě větracích jednotek pro lodní průmysl. Tato objednávka potvrzuje, že naši zákazníci důvěřují našim kvalitním a spolehlivým zařízením", pokračuje Jos van Dongen.