VI. sympozium Integrované navrhování a hodnocení budov

Společnost Systemair se zúčastní odborného semináře zaměřeného na nové trendy v požárně bezpečnostních prvcích vzduchotechniky a VI. sympozia integrovaného navrhování a hodnocení budov 2015 pořádaného Společností pro techniku prostředí.

Sympozium se koná ve dnech 20.-21. října 2015 v konferenčních prostorách Autoklubu ČR, Opletalova 29, Praha 1. Sympozium je zařazeno do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.

Sympozium vytváří prostor pro přednášky a diskuze ohledně procesu výstavby budov a jejich provozování o novinkách v technice, v legislativě, o nových projekčních technických trendech

Letošní ročník byl věnován především návrhu staveb z hlediska TZB a zásobování budov energiemi podle nejmodernějších trendů. Vstup na odbornou část pro odbornou veřejnost z řad projektantů, architektů, studentů, pracovníků stavebních a profesních firem zdarma po přihlášení na webu Společnosti pro techniku prostředí.

Sympozium proběne za aktivní účasti naší společnosti. Společnost Systemair přednese tyto odborné přednášky:

Úterý 20.10.2015

Restaurace autoklub
11:00 – 11:30 Firma Systemair se zúčastní diskuze ohledně Ecodesignu
účast Ing. Pavel Novotný

Salónek AERO
12:00 – 12:30 Ecodesing a kompaktní /modulární jednotky Systemair
přednáší Ing. Pavel Novotný
12:30 – 12:45 Novinky v požární technice a kouřové klapky Multi DKSM
přednáší Ing. Pavel Novotný, Ing. Martin Jelínek

Smetanův Sál
Ecodesing a residenční jednotky teorie (zatřídění, stítky,..)